Jos Pheninckx Hoveniers steunt Hovenier helpt: wij vinden het prachtig om vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Samen Nederland groener maken is waar Jos Pheninckx Hoveniers voor staat! De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. Daarom hebben wij ons één dag kosteloos ingezet om hulpbehoevende mensen te helpen met hun tuin.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is voor iedereen die graag een goede daad wil doen, een ander wil helpen en Nederland groener wil maken. Denk bijvoorbeeld aan een buurvrouw die het niet meer lukt om de haag te snoeien omdat de jaren beginnen te tellen. De laatste week van september staat in het teken van ‘Hovenier Helpt’. Tijdens deze week gaan hoveniers in heel Nederland kosteloos aan de slag om mensen te helpen met hun tuin.

slogan-horizontaal

Iemand opgeven voor Hovenier Helpt?

Eind september 2017 gaat Hovenier Helpt weer door heel Nederland mensen helpen met hun tuin. U kunt uw project vóór 1 september hier aanmelden. Hoe de selectie in zijn werk gaat wordt toegelicht op de website.

 

Project Hovenier Helpt 2016

In de laatste week van september is de week van Hovenier Helpt en hebben wij iemand verrast door aanpak van de groene omgeving.Jos Pheninckx Hoveniers heeft deze mensen geholpen met hun tuin omdat dit door omstandigheden niet mogelijk was. Bekijk hieronder het filmverslag van de projectuitvoering.

Jos Pheninckx Hoveniers zet zich in voor meer tuinplezier en een groener Nederland.

Jos Pheninckx Hoveniers steunt Hovenier Helpt

 

Projectomschrijving

‘Ik ben weduwe, en alleenstaande moeder van 2 kinderen. Ik heb helaas lichamelijke beperkingen, omdat ik geopereerd ben aan mijn linker arm. Ik heb een frozen shoulder en ben daardoor erg beperkt in wat ik met die arm kan. Het is zelfs nog de vraag of ik de arm weer kan gebruiken zoals vroeger. Daardoor is het voor mij erg lastig om mijn eigen tuin te onderhouden.
Ik heb niet de financiële middelen om een tuinman in te huren, omdat ik een bijstand uitkering heb.
Bij deze wil ik mezelf aanmelden. Ik zou het heel fijn vinden als het onkruid uit zowel de voortuin al de achtertuin gehaald kan worden, zodat we weer gebruik kunnen maken van de tuin.

Initiatief van TuinKeur